Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Data engineer til Investeringsområdet i PenSam

Data engineer til Investeringsområdet i PenSam

Brænder du for programmering, datahåndtering og automatisering, og har du lyst til at bruge din ekspertviden til at udvikle værktøjer til investeringsforvaltningen i PenSam – så har vi jobbet til dig! Vi søger en ny kollega til en nyoprettet stilling i afdelingen ”Likvide Aktiver og Porteføljeanalyse”, som er en del af Investeringsområdet i PenSam.
 
Om afdelingen
Afdelingen har ansvaret for investeringer i likvide aktiver, som børsnoterede aktier, likvid kredit og statsobligationer mv., samt for at fastsætte den overordnede strategiske aktivsammensætning. Desuden varetager teamet på ni personer likviditetsstyring, valuta- og renteafdækning samt tværfagligt arbejde for det samlede investeringsområde. Til at understøtte dette arbejde udvikler vi porteføljestyringsværktøjer ”ovenpå” en række standardsystemer som f. eks. Simcorp Dimension, MSCI RiskManager og Moody ESG. 

Om jobbet

Dine centrale opgaver vil være at opbygge IT-infrastrukturen i afdelingen. Vi er i opstarten af dette arbejde, hvor du får en nøglerolle, og hvor der vil være en høj grad af teknisk frihed i forhold til design og implementering. 

Arbejdet omfatter blandt andet udvikling af:

• Infrastruktur for databaseserver
• Arkitektur for datapipelines
• Automatisering af datajobs
• Objektorienteret programmering, versionskontrol, test og continuous integration
• DevOps Boards, Repos, Pipelines og Artifacts

Du vil arbejde i en afdeling med kollegaer som primært har en finansiel baggrund men med meget høje ambitioner om kontinuerligt at udvikle det tekniske niveau. Afdelingen har Python, MSSQL, VBA og GIT som de primære kernekompetencer og benytter Azure Devops til planlægning, versionsstyring og continuous integration. Du vil få rollen som tanke-leder til at videreudvikle kompetenceniveauet indenfor disse områder. Hertil vil du fungere som en sparringspartner for afdelingens medarbejdere i forbindelse med udvikling af interne kodebiblioteker. Her vil du benytte din ekspertviden indenfor objektorienteret og funktionel programmering til at sørge for, at vi følger best-practice og kendte design-patterns. 

Hvem er du?

Du har et stærkt IT- og programmerings-teoretisk fundament. Du har erfaring med og avanceret viden om MSSQL server (DML,DDL, DCL og TCL), Python (eller et andet objektorienteret kodesprog f. eks. C# eller Java), GIT samt scripting (f.eks. batch eller powershell). Ideelt har du tidligere arbejdet med IT-udvikling i tætsamarbejde med slutbrugerne og har erfaring med udvikling af værktøjer og dataflow på det finansielle område. Vi forventer, at du er en holdspiller, som hellere vil lykkes med opgaverne i samarbejde med andre end alene. Du skal have lyst til at blive en del af en kultur, hvor vi er nysgerrige på hinandens idéer, og hvor vi udfordrer den viden og tilgang, som vi har i dag. Du trives med at tage initiativ og finde løsninger.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder spændende udviklingsmuligheder samt et fagligt stimulerende arbejdsmiljø, hvor du vil opleve engagerede kollegaer, der giver dig kvalificeret sparring. Dit arbejde vil ske i samarbejde med porteføljemanagere indenfor investeringsområdet, men der vil være en høj grad af tværgående samarbejde med bl.a. Risikostyring og IT. 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Jannik Teigen Hjelmsted, chef for Likvide Aktiver og Porteføljeanalyse, på tlf. 61 78 27 98 eller via mail på jthj@pensam.dk. 

Send din ansøgning til HR senest den 14. maj 2021. Vi vil løbende indkalde kandidater til samtale.

PenSam Gruppen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed. Den samlede balance er på 165 mia. kr., og mere end 430.000 kunder. Læs mere om PenSam’s forretning og PenSam som arbejdsplads på www.pensam.dk            
PenSam - Jørgen Knudsens Vej 2 - Postboks 282 - DK-3520 Farum - Tlf.: +45 44 39 39 39 - Fax: +45 44 39 39 40 - pensam@pensam.dk - Forbehold
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.