Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Finansiel analytiker til Økonomisk analyse og Rapportering

Finansiel analytiker til Økonomisk analyse og Rapportering 

Vil du som finansiel analytiker arbejde med økonomiske analyser og styringsorienteret rapportering og samtidig være en del af en spændende udvikling i et af landets største pensionsselskaber?
 
”Det er et attraktivt job med spændende opgaver indenfor økonomiske analyser og rapportering på centrale styringsparametre. Du kommer til at præsentere dine analyser og være sparringspartner for den øverste ledelse,” fortæller økonomichef Hanne Damgaard Bergholz, som du kommer til at referere til.

Du bliver en del af en større økonomiafdeling med 24 gode kolleger fordelt på 5 teams, men mere præcist bliver du en del af et mindre team, der har fokus på at understøtte PenSam’s styring gennem økonomiske analyser og rapportering.

”Vi arbejder meget på tværs i organisationen, og du kommer også til at have en bred samarbejdsflade i flere forskellige afdelinger,” fortsætter Hanne.

Om jobbet

Som finansiel analytiker arbejder du udviklingsorienteret, og du får ansvaret for at:

• Understøtte forretningen og den økonomiske udvikling gennem oplæg og præsentationer
• Økonomiske prognoser og årlige forretningsplaner
• Månedsrapportering for pension, bank og forsikring
• Kvartalsvis ledelsesrapportering til direktion og bestyrelse
• Præsentere analyser og opfølgninger både mundtlig og skriftligt.

”Du kommer til at indgå i et mindre team på 2 personer, der arbejder tæt sammen om opgaverne”, slutter Hanne.

Hvem er du?

• Du har en relevant uddannelse indenfor økonomi på kandidatniveau fx Cand. Merc.
• Du har erfaring med økonomistyring og rapportering i en mellemstor eller større virksomhed – og kommer du med viden fra pensionsbranchen eller den finansielle sektor, så er det en klar fordel
• Du er stærk i skriftlig såvel som mundtlig kommunikation
• Du er analytisk og helhedsorienteret og kan fungere som sparringspartner for ledelsen
• Du har stærke it-kompetencer, hvilket betyder, at du er superbruger på Office pakken især Excel, og du kan foretage udtræk fra databaser via SQL 
• Som person er du nysgerrig og proaktiv, ligesom du er positiv og ser muligheder.

Hvad tilbyder vi?

Hvis du gerne vil sætte dit aftryk på en spændende udvikling gennem arbejdet med forretningsplaner og økonomiske analyser, så er det helt sikkert nu, du skal komme med på holdet.
 
”Du kommer til at arbejde tæt på den øverste ledelse, og beslutningerne i dit arbejde er med at understøtte styringen af PenSams forretning og opnåelse af de strategiske mål,” uddyber Hanne.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye finansielle analytiker? Så kan du kontakte økonomichef Hanne Damgaard Bergholz på 26 18 13 30. 

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest 2. august 2021. Vi inviterer løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

PenSam Koncernen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed. Den samlede balance er på 165 mia. kr., og mere end 430.000 kunder. Læs mere om PenSam’s forretning og PenSam som arbejdsplads på www.pensam.dk            
PenSam - Jørgen Knudsens Vej 2 - Postboks 282 - DK-3520 Farum - Tlf.: +45 44 39 39 39 - Fax: +45 44 39 39 40 - pensam@pensam.dk - Forbehold
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.