Aktuar eller forsikringsteknisk tester til Forretningsudvikling i PenSam

Aktuar eller forsikringsteknisk tester til Forretningsudvikling i PenSam

Vil du have en ansvarsfuld rolle, hvor du får lov at vurdere og godkende kvaliteten af den kommende forsikringstekniske IT-industriløsning i PenSam? Og sætter du pris på projektarbejde og tæt samarbejde med dygtige kolleger?

Som aktuar i Forretningsudvikling får du lov til at arbejde både i dybden og bredden med dit fag og er med til at sætte barren for, hvordan finansielle processer understøttes i fremtidens pensionsbranche.

Om jobbet

Tag på en spændende IT-rejse i et pensionsselskab med hjertet på rette sted
PenSam er en finansiel koncern, der omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed. Du bliver en del af afdelingen Forsikringsteknik & Data, som er en del af Forretningsudvikling. Her er vi i fuld gang med en total transformation af vores IT-industriløsning til liv- og pensionsområdet i samarbejde med vores IT-leverandør, KMD/Edlund. 

Forsikringsteknik & Data er en selvstændig afdeling under Forretningsudvikling, bestående af dedikerede medarbejdere, som er højt specialiserede inden for IT-understøttelse i pensionsbranchen. Vi dækker beregningsteknik og komplekse dataanalyser i PenSam’s største IT-projekt, og vi består af aktuarer, forsikringsteknikere og beregningsstærke profiler. Faglighed og nysgerrighed er i højsædet, og afdelingen er præget af et fagligt højt niveau, gensidig hjælpsomhed og tillid til den enkelte. 

Her har vi brug for dig til at deltage i den aktuarmæssige og beregningstekniske test og udvikling af fremtidens industriløsning til administration af pensionsordninger. Særligt vil du have blik for at sikre, at PenSams forskellige pensionskunder oplever en usynlig overgang til det nye IT-system, og at de får de rette produkter og rettigheder med.

Hvem er du?

Aktuar med teknisk forståelse og gode samarbejdsevner 
Udover at have din faglige værktøjskasse i orden, er det i denne rolle også vigtigt, at du er udadvendt, trives med projektarbejde og er god til at samarbejde med andre fagligheder. Du skal have et naturligt drive for fremdrift og være klar til i at søge afklaringer både internt i PenSam samt hos IT-leverandøren.

Du trives med at dykke ned i detaljer og har et falkeblik for, når noget stikker ud. Du trives med at gå struktureret til værks og dokumentere dit arbejde. Du har en god logisk og teknisk forståelse og har god forståelse for forretningsmæssige sammenhænge.

Vi forestiller os desuden, at du:
• er uddannet cand.act., cand.scient.oecon., cand.mat. el.lign. med nogle års erfaring fra den finansielle sektor, gerne pensionsbranchen
• har lyst til at arbejde i projekter og trives med at tage ansvar for dit arbejdsområde
• har lyst til at arbejde med beregningsteknisk test
• kender SQL, og gerne også SAS

Hvad tilbyder vi?

Få et unikt indblik i pensionsbranchens fremtidige IT-løsning
Du vil i samarbejde med projektledere og produkt- og processpecialister indgå i et team af aktuarer og beregningsspecialister, der tester særligt vores nye policeadministrationssystem og beregningskerne. Du vil derigennem få dybdegående hands-on erfaring med fremtidens standard for IT-løsninger på pensionsområdet. Du vil i samarbejde med kollegerne i Forsikringsteknik og Data indgå som en vigtig brik i brugeraccepttesten af den samlede IT-løsning. Du vil sammen med dine kolleger identificere og prioritere kritiske testområder, samt planlægge og gennemføre testen. Med denne ballast i bagagen vil der være gode muligheder for på sigt at arbejde med forskellige aspekter af den videre udvikling af systemet. 

Du vil få mulighed for en bred kontaktflade i PenSam samt være med til at sikre, at aktuarprocesserne og den finansielle drift understøttes som forventet af det nye system. Du vil også være i tæt dialog med IT-leverandøren omkring brug af systemet og fejlfinding. I den forbindelse kommer du til at:

• planlægge og tilrettelægge useraccepttest
• udvikle, prioritere og afvikle testcases, samt udarbejde materiale til og deltage i useraccepttests, der omhandler matematik, forsikringsteknik, datakvalitet og aftalestruktur
• analysere og fejlfinde på tværs af system og systemkonfiguration
• fejlmelde og genteste systemfejl
• have dialog på tværs af PenSam samt med IT-leverandøren omkring systemets virkemåde og potentielle fejl

Vil du vide mere?

Er du interesseret i stillingen og vil høre mere, er du velkommen til at kontakte afdelingschef for Forsikringsteknik & Data Pernille Søndergaard på mobil +45 31 60 10 20.

Send din ansøgning samt CV allerede i dag, da vi indkalder til samtaler løbende.

PenSam Koncernen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed. Den samlede balance er på 165 mia. kr., og mere end 430.000 kunder. Læs mere om PenSam’s forretning og PenSam som arbejdsplads på www.pensam.dk            
PenSam - Jørgen Knudsens Vej 2 - Postboks 282 - DK-3520 Farum - Tlf.: +45 44 39 39 39 - Fax: +45 44 39 39 40 - pensam@pensam.dk - Forbehold