Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
PenSam søger en specialist til at arbejde med bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering

PenSam søger en specialist til at arbejde med bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering

Kunne du tænke dig at arbejde i en pensionsvirksomhed i en rivende udvikling med over 400.000 kunder? Kunne du tænke dig at være helt centralt placeret i PenSams bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering og sikre og videreudvikle området? Så har vi en unik mulighed til dig i Kundekompetencecenteret i et af landets store arbejdsmarkedspensionsselskaber.

Om jobbet

Vi søger en stærk specialist der har lyst til at arbejde med og videreudvikle PenSams værn mod hvidvask og terrorfinansiering. Vi arbejder med nul tolerance på området og vil gerne styrke indsatsen yderligere. Arbejdet vil både koncentrere sig om formidling af viden, udvikling og implementering af processer og rådgivning af organisation og hvidvaskansvarlig. 

Du vil indgå i Kundekompetencecenteret, hvor vi er 12 kolleger og med reference til afdelingschefen. Arbejdsopgaverne vil bestå i:

• Analysere behovet for løsninger – herunder inddragelse af compliancefunktionen og øvrige relevante interessenter i huset  
• Rådgive PenSam Pensions Hvidvaskansvarlig i udvikling af rette løsninger 
• Udvikle hvidvask processerne og tilpasse og implementere dem til PenSams nyudviklede pensions kernesystem 
• Dialog med og instruktion af kunderådgiverne i deres daglige arbejde med hvidvask processerne (KYC)
• Gennemføre relevante kontroller 

Hvem er du?

Vi forventer, at du:

• har specialisterfaring fra funktion med lignende opgaver fra den finansielle sektor
• har viden fra og netværk i hvidvask- og compliancemiljøer, og kan omsætte denne til PenSam
• gerne har viden om (arbejdsmarkeds)pension 
• har erfaring med projektledelse og styring af udviklingsindsatser
• er handlekraftig og initiativrig og bidrager konstruktivt til samarbejdet med andre

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af en højt kvalificeret afdeling, der er centralt placeret i koncernen. Vi har travlt, men har en super god stemning og et godt arbejdsmiljø. Du får en stor kontaktflade i organisationen med mulighed for at samarbejde med dygtige og engagerede kolleger på alle niveauer.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, så ring til afdelingschef Jakob Stenum Poulsen på mobil 23 74 30 63 eller Hvidvaskkonsulent Michael Kryger på mobil 2091 5643.

Ansøgningsfrist den 17.12.2021. Vi holder løbende samtaler.

PenSam Koncernen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed. Den samlede balance er på 165 mia. kr., og mere end 430.000 kunder. Læs mere om PenSam’s forretning og PenSam som arbejdsplads på www.pensam.dk            
PenSam - Jørgen Knudsens Vej 2 - Postboks 282 - DK-3520 Farum - Tlf.: +45 44 39 39 39 - Fax: +45 44 39 39 40 - pensam@pensam.dk - Forbehold
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.