Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Analytiker til Aktuarafdelingen

Analytiker til Aktuarafdelingen

Kunne du tænke dig at arbejde med styring af aktiver og passiver for at skabe værdi og tillid for kunderne i et af landets største arbejdsmarkedspensionsselskaber? Så tilbyder vi en udfordrende stilling med store udviklingsmuligheder.

Vi søger en ambitiøs og udviklingsorienteret kollega til vores Aktuarafdeling med stor indsigt i aktuarmæssige forhold i en livsforsikringsvirksomhed, og som kan omsætte dette til handlinger og resultater.

Du vil deltage i udviklingen af stokastiske hensættelser til brug for beregning af kapitalkrav for selskaber i koncernen. Dette vil ske gennem udvikling og anvendelse af en ny ALM-model, hvor vi har klare ambitioner for styring og optimering af aktiver og passiver, så vi sikrer vores kunder en god pensionsopsparing.

Arbejdet med stokastiske hensættelser vil ske i tæt samarbejde med dine kollegaer i afdelingen, og sammen med vores risikoanalytikere fra risikostyringsafdelingen skal den nye ALM-model udvikles og idriftsættes inden for de kommende år. 

Du vil ligeledes få en central rolle i forhold til implementering af ny lovgivning og til stadighed sikre, at vi tilbyder de rette pensionsprodukter i forhold til vores kunders behov. 

Ud over arbejdet med udvikling og implementering af stokastiske hensættelser er PenSam også i gang med implementering af et nyt forsikringssystem, hvilket kaster spændende opgaver af sig til Aktuarafdelingen.

Aktuarafdelingen har 12 medarbejdere og er en del af forretningsområdet Finansiel Styring, hvor også afdelingerne Risikostyring, Økonomi, Back Office, Jura og Compliance samt Strategi og analyse er organisatorisk placeret. Vi lægger vægt på et stærkt fagligt miljø, og hvor fagligheden kan omsættes til tydelige resultater.

Om jobbet

Dine primære opgaver vil være i forhold til:

• Stokastiske hensættelser
• Aktuarmæssige forretningsregler
• Implementering af nye lov- og regnskabsregler

Hvem er du?

Du har en uddannelse som cand. act. eller lignende og gerne flere års erfaring inden for udvikling og analyse af forsikringsmæssige forhold. Du har stærke kompetencer inden for programmering, SQL og databasestyring.

Som person er du god til at planlægge, struktureret og resultatorienteret. Du er nysgerrig og for-holder dig proaktivt til opgørelser og analyser. Du synes om en travl arbejdsplads, hvor tingene sker hurtigt, og derfor kan du arbejde med flere bolde i luften på én gang og samtidig bevare overblikket. Du sætter en ære i, at du når dine opgaver til aftalt tid og kvalitet.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder et job i en organisation, der er i rivende udvikling, og hvor du har stor indflydelse på valg af løsninger. Vi tror på, at resultater opnås ved gensidig tillid, samarbejde og en fælles indsats.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte Frank Rasmussen på telefon 44393240.

Ansøgningsfrist er den 21. august 2019, men samtaler bliver afholdt løbende, så vent ikke med at søge stillingen.


PenSam Gruppen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed. Den samlede balance er på 140 mia. kr., og mere end 400.000 kunder. Læs mere om PenSam’s forretning og PenSam som arbejdsplads på www.pensam.dk
           
PenSam - Jørgen Knudsens Vej 2 - Postboks 282 - DK-3520 Farum - Tlf.: +45 44 39 39 39 - Fax: +45 44 39 39 40 - pensam@pensam.dk - Forbehold
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.