Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Afdelingschef for kompetencecenter til Kundeområdet

Afdelingschef for kompetencecenter til Kundeområdet

Er du dygtig til at se potentiale i eksisterende forretningskoncepter – og få konkrete udviklingstiltag implementeret ned til mindste arbejdsopgave?

Og har du lyst til at lede og stå til rådighed for 10+ ansatte med stor faglighed, som er specialister i data om vores kunder og forretningsprocesserne i PenSams kundeområde?

Så tilbyder vi dig ansvaret for vores kompetencecenterafdeling. Afdelingen er en kompetencefunktion for de øvrige afdelinger i Kundeområdet. Området består desuden af afdelingerne Kunderådgivning, Kundekommunikation og Sundhed.

Kompetencecentret har ansvaret for proaktivt at sikre, at datakvaliteten af kundeoplysningerne hele tiden er på et højt niveau, at planlægge og forestå masseudsendelse til kunderne om deres individuelle forhold, skatteindberetninger, compliance på fx hvidvaskområdet samt udvikling af vores forretningskoncepter og -processer, som fx seniormøder, rådgivningskoncepter og behandling af evt. kundeklager. 

Om jobbet

Konkret forventer vi, at du:

  • sparrer med og udvikler medarbejderne
  • definerer og udvikler kompetencecentret og videreudvikler eksisterende koncepter ved at indfri forretningspotentialet i afdelingens viden/kompetencer, så det kommer kunderne til gavn
  • får gennemført og forankret nye arbejdsprocesser- og opgaver
  • samarbejder og koordinerer med øvrige afdelinger i PenSam.

Hvem er du?

Du er dygtig til at eksekvere, kan bevare overblikket – selv med mange bolde i luften – og forstår at uddelegere opgaver og involvere medarbejderne i at udvikle organisationen. Du går analytisk, dataorienteret og systematisk til værks i problemløsningen for at sikre resultater og forretningsskabelse. Og så er du vedholdende og handlekraftig og formår at sikre fremdrift og momentum i udviklingen af afdelingen.

  • Du har en matematisk eller finansiel uddannelsesbaggrund
  • Du har flere års erfaring som personaleleder, herunder erfaring med at lede forandringsprocesser
  • Du er forretningsorienteret og har solid erfaring inden for pensionsområdet
  • Du har IT-teknisk flair og erfaring med komplicerede datatunge områder.

Hvad tilbyder vi?

Du kommer til at være med til at videreudvikle organisationen, og du bliver involveret i mange forretningsmæssigt vigtige beslutninger. Derudover får du stor frihed i et job, hvor du lærer nyt hver dag.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte kundedirektør Pia Højrup Clausen på telefon +45 2544 1194.

Ansøgningsfrist er den 28. oktober 2019, men samtaler bliver afholdt løbende, så vent ikke med at søge stillingen.

PenSam Gruppen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed. Den samlede balance er på 160 mia. kr., og mere end 400.000 kunder. Læs mere om PenSam’s forretning og PenSam som arbejdsplads på www.pensam.dk
           
PenSam - Jørgen Knudsens Vej 2 - Postboks 282 - DK-3520 Farum - Tlf.: +45 44 39 39 39 - Fax: +45 44 39 39 40 - pensam@pensam.dk - Forbehold
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.