Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Erfaren Porteføljemanager til Alternative Investeringer i PenSam

Erfaren Porteføljemanager til Alternative Investeringer i PenSam

Vi søger en ny kollega til kreditteamet, som er en del af området for alternative investeringer i PenSam.

Om jobbet

Afdelingen Alternative Investeringer forvalter aktiver indenfor unoterede aktie, illikvid kredit, ejendomme og infrastruktur. Eksponering til illikvid kredit udgør en central del af PenSams samlede investeringsportefølje og forventes at vokse yderligere. Porteføljen har en markedsværdi på 25 mia. kr., og der er et forventet investeringsbehov på mere end 12 mia. kr. over de kommende år.  Forvaltningen sker i væsentligt omfang med strategiske samarbejdspartnere. 

Du vil få en varieret hverdag med en bred opgaveportefølje, og du kommer helt tæt på beslutningerne. Der er i høj grad mulighed for at præge jobindhold og opgaver.
 
Der vil i jobbet være fokus på nyinvesteringer og videreudvikling af den eksisterende kreditportefølje. PenSam har en proaktiv og struktureret tilgang til markedet, og du vil i tæt samarbejde med dine kollegaer få ansvaret for eksekvering af strategien for illikvid kredit, hvilket indebærer følgende opgaver:

• aktiv deltagelse i alle investeringsprocessens faser fra identifikation af investeringsmuligheder til indledende analyse, due diligence, strukturering og forhandling af aftalegrundlag
• forvaltning, opfølgning og styring af gennemførte investeringer med henblik på at realisere deres fulde potentiale
• udarbejdelse og præsentation af internt beslutningsmateriale for nye potentielle kreditinvesteringer
• koordinering og prioritering af opgaver/projekter på tværs af interessenter i PenSam
• efterlevelse af governance med sikring og vedligeholdelse af forretnings- og arbejdsgange.

Jobbet vil stille krav til dine analytiske og kommunikative evner og vil i visse perioder indebære rejseaktivitet. Dertil kommer samarbejde med øvrige investeringsmedarbejdere, vores ESG- og risikostyringsfunktioner samt en stor kontaktflade udadtil i form af kapitalforvaltere.

Hvem er du?

Du har erfaring med og interesse for investering i illikvid kredit med et godt finansieringsteoretisk fundament. Vi forestiller os, at du: 

• har en økonomisk kandidatgrad f.eks. cand.merc., cand.polit. evt. suppleret med CFA/CAIA
• har mindst 5 års relevant erfaring fra arbejde i finanssektoren med rente-/kreditinvesteringer f.eks. fra en anden pensionskasse, bank eller kapital forvalter
• har erfaring med due diligence-processer, overvågning samt forhandling af aftaler på fonds-/co-investeringer
• er analytisk og struktureret anlagt med et kommercielt mindset
• trives ved at udvikle forvaltningen og opbygge relationer
• kan arbejde selvstændigt, har personlig gennemslagskraft og er god til at formidle dine budskaber.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en selvstændig stilling med udfordrende opgaver og spændende udviklingsmuligheder samt et fagligt udfordrende arbejdsmiljø, hvor du vil opleve engagerede kollegaer, der giver dig kvalificeret sparring. 

Vi har som ambition at fastholde og løbende udvikle en professionel forvaltning af alternative investeringer, herunder investeringerne i Illikvid kredit med henblik på at sikre adgang til de mest attraktive segmenter af markedet.

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø i Investeringsområdet i PenSam, som består af 25 dygtige og engagerede medarbejdere. Endvidere vil du få en stor kontaktflade med eksterne samarbejdspartnere.

Hverdagen er travl, men vi hjælper hinanden med at sikre fleksibilitet, så vi kan få balance mellem arbejds- og privatliv.  

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen eller PenSam som arbejdsplads, så ring til Head of Alternative Investments & Real Assets Jeppe Starup på telefon 6043 0164 eller Senior Portfolio Manager Igor Baranovski på telefon 2682 8068.

Vi inviterer løbende kvalificerede ansøgere til samtaler. Ansøgningsfrist er den 9. december 2022. 

PenSam Koncernen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed. Den samlede balance er på 180 mia. kr., og mere end 460.000 kunder. Læs mere om PenSam’s forretning og PenSam som arbejdsplads på www.pensam.dk            
PenSam - Jørgen Knudsens Vej 2 - Postboks 282 - DK-3520 Farum - Tlf.: +45 44 39 39 39 - Fax: +45 44 39 39 40 - pensam@pensam.dk - Forbehold
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.