Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Porteføljemanager til danske ejendomme i PenSam

Porteføljemanager til danske ejendomme i PenSam

Vi søger en ny kollega til ejendomsteamet, med flair for tal og finansiel modellering til at videreudvikle en markant ejendomsportefølje med vokseværk.

Om jobbet

Du bliver en del af afdelingen for Alternative Investeringer, hvor vi forvalter aktiver indenfor unoterede aktier, illikvid kredit, infrastruktur og ikke mindst ejendomme. Eksponering til ejendomme er en helt central del af PenSams investeringsportefølje. Porteføljen i Danmark har p.t. en markedsværdi på 11,5 mia. kr., og der er et betydeligt investeringsbehov over de kommende år.  Forvaltningen og udviklingen sker primært internt, mens ejendomsadministrationen sker i tæt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere. 

I ejendomsteamet får du tre dygtige og dedikerede kollegaer, som har mange års erfaring med investering i og forvaltning af ejendomme. Strukturen er flad, tonen uformel, og selvom der er et stort selvstændigt ansvar forbundet med jobbet, er sparring hen over skrivebordene et ”must”.  

PenSam har en proaktiv og struktureret tilgang til markedet, og du vil i tæt samarbejde med dine kollegaer få ansvaret for eksekvering af strategien for danske ejendomme. Dine opgaver vil primært omfatte investeringer og frasalg, men du vil i nogen grad også blive involveret i arbejdet med den eksisterende ejendomsportefølje. Du skal i den forbindelse kunne:

• tage selvstændigt ansvar for alle investeringsprocessens faser fra identifikation af investeringsmuligheder til indledende analyse, due diligence, strukturering og forhandling af aftalegrundlag og implementering af ejendommen i ejendomsporteføljen
• sikre at det kvantitative grundlag i form af finansielle modeller, værdiansættelse mv. er robust 
• arbejde med strategien for ejendomsporteføljen
• vedligeholde eget netværk med interessenter udenfor PenSam, bl.a. ejendomsmæglere, ejendomsudviklere, ekstern asset management og ejendomsadministration, transaktionsrådgivere mm.
• koordinere og prioritere opgaver/projekter på tværs af interessenter i PenSam, herunder vores ESG-, risikostyrings-, og værdiansættelsesfunktioner
• sikre efterlevelse af governance blandt andet vedligeholdelse af forretnings- og arbejdsgange.

Jobbet stiller store krav til dine analytiske og kommunikative evner, men vi kan til gengæld love dig medansvar for og medindflydelse på ejendomsporteføljen. 

Hvem er du?

Du har erfaring med og interesse for investering og forvaltning af ejendomme med et godt finansieringsteoretisk fundament. Vi forestiller os, at du: 

• har solid finansiel viden og erfaring kombineret med økonomisk forståelse funderet i en relevant uddannelsesmæssig baggrund f.eks. cand.merc., cand.polit. evt. suppleret med CFA/CAIA/MDE/ MRICS
• har minimum tre års erfaring og netværk fra en lignende stilling med fokus på ejendomsinvesteringer f.eks. fra en anden pensionskasse, kapitalforvalter, erhvervsmægler eller udvikler
• er kvalitetsbevidst og har solid erfaring med finansiel modellering og værdiansættelse, samt indgående kendskab til MS Office
• har erfaring med due diligence-processer samt forhandling af aftaler på ejendomstransaktioner
• er analytisk og struktureret anlagt med et kommercielt mindset
• kan arbejde selvstændigt, har personlig gennemslagskraft og er god til at formidle dine budskaber.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en spændende stilling med udfordrende opgaver og udviklingsmuligheder samt et fagligt stærkt arbejdsmiljø i Investeringsområdet i PenSam, som består af 27 medarbejdere. Du vil opleve engagerede kollegaer, der giver dig kvalificeret sparring og modspil. 

Vi har en ambition om, at forvaltningen af vores alternative investeringer til enhver tid er kendetegnet ved en effektiv udvikling og eksekvering af såvel nye investeringer som i driften af den eksisterende portefølje.   

Vi har fokus på, at der er en god balance i dit arbejdsliv, men du skal også være indstillet på, at der er perioder, hvor du har travlt og skal kunne håndtere ”mange bolde i luften”, uden at det går ud over kvaliteten af dit arbejde. 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen eller PenSam som arbejdsplads, så ring til Head of Alternative Investments & Real Assets Jeppe Starup på telefon 6043 0164 eller Senior Portfolio Manager Christian Bonde Pedersen på telefon 2892 5641.
Ansøgningsfrist
Vi inviterer løbende kvalificerede ansøgere til samtaler.
Ansøgningsfrist er d. 10. februar 2023. 

PenSam Koncernen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed. Den samlede balance er på 180 mia. kr., og mere end 460.000 kunder. Læs mere om PenSam’s forretning og PenSam som arbejdsplads på www.pensam.dk            
PenSam - Jørgen Knudsens Vej 2 - Postboks 282 - DK-3520 Farum - Tlf.: +45 44 39 39 39 - Fax: +45 44 39 39 40 - pensam@pensam.dk - Forbehold
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.