Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
PenSam Bank søger kunderådgiver

PenSam Bank søger kunderådgiver

Vi søger en ny kollega med interesse for helhedsrådgivning, og som ønsker at være en del af en bank, hvor beslutningsgangene er korte, og mulighederne for indflydelse er store.

PenSam Bank er en mindre medlemsejet privatkundebank i PenSam koncernen. Vi bor i samme hus som PenSam Pension beliggende Jørgen Knudsens Vej 2, 3520 Farum.

Vi er en bank i vækst og ønsker fortsat at øge vores kundegrundlag. Vi har ingen filialer og servicerer derfor vores kunder via de digitale kanaler samt af og til via møder på lokale FOA-kontorer.

PenSam Bank har i dag en meget høj kundetilfredshed, og du skal være med til at sikre, at succesen fortsætter.

Om jobbet

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

• opbygning og udvikling af egen kundeportefølje 
• indgå i relationer med vores samarbejdspartnere
• rådgivning og salg.

Herudover kan du forvente en høj grad af medindflydelse på dagligdagen.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du:

• er uddannet bankrådgiver og er en dygtig generalist
• kender alle facetter af rådgivning til privatkunder og bliver motiveret af at skabe gode resultater 
• har succes med at kombinere kundetilfredshed og det at bringe relevante bankprodukter i spil overfor kunderne
• er ambitiøs, en holdspiller og gerne nytænkende.

Du arbejder resultatorienteret og disciplineret med dine opgaver og tager ansvar for kunderne. Dette sker ved, at du altid har kunden i centrum og søger løsninger til gavn for både kunden og banken. 

Det er vigtigt, at du arbejder struktureret, og at du på dette område går forrest. Du er samarbejdsorienteret og kan se muligheder frem for begrænsninger, ligesom du proaktivt søger at optimere processer.

Da vi arbejder i BEC-systemet, er det en fordel, hvis du kender til det i forvejen, men det er ikke et krav.

Hvad tilbyder vi?

Du får en stilling, hvor du med dit engagement og drive og i samarbejde med kollegerne forventes at gøre din indflydelse gældende i bankens ønske om at vækste via fortsat stor kundetilfredshed.
 
Vi tilbyder en stilling med en høj grad af medindflydelse og et rutineret rådgiverteam, ligesom vi tilbyder en konkurrencedygtig løn til den rigtige kandidat. 

Du kommer til at indgå i vores rådgiverteam og får her 13 dygtige kollegaer, hvor vi sætter pris på sociale aktiviteter og en stærk holdånd. Vi er en arbejdsplads, hvor arbejdsglæden er højt prioriteret, og dine kommende kollegaer er både kompetente og motiverede. Hele banken er samlet samme sted, hvilket giver os optimale rammer for et stærkt sammenhold og virkelig gode muligheder for samarbejde på tværs af afdelinger.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingschef Rune Dalager på tlf. nr. 51 92 36 08.
Ansøgningsfrist er den 8. januar 2024. Vi holder løbende samtaler.

PenSam Koncernen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed. Den samlede balance er på 180 mia. kr., og mere end 480.000 kunder. Læs mere om PenSam’s forretning og PenSam som arbejdsplads på www.pensam.dk            
PenSam - Jørgen Knudsens Vej 2 - Postboks 282 - DK-3520 Farum - Tlf.: +45 44 39 39 39 - Fax: +45 44 39 39 40 - pensam@pensam.dk - Forbehold
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.