Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Senior Porteføljemanager til ejendomsteamet i Investeringsområdet i PenSam

Senior Porteføljemanager til ejendomsteamet i Investeringsområdet i PenSam

Brænder du for investeringer, og har du lyst til at være en del af et pensionsselskab i rivende udvikling– så kig her! Vi søger en ny kollega til ejendomsteamet, som er en del af området for alternative investeringer i PenSam.

Om teamet
Teamet har ansvaret for investeringer og håndtering af PenSam’s danske og udenlandske ejendomme med en nuværende markedsværdi på 12 mia. kr. og består af 3 medarbejdere med reference til Carsten Gröhn, Chef for Alternative Investeringer i PenSam.

Om jobbet

Der vil i jobbet blive fokus på nyinvesteringer og videreudvikling af den eksisterende ejendomsportefølje i både Danmark og udlandet. PenSam har sigte på at udvide ejendomsporteføljen over tid og har en målsætning om en proaktiv og struktureret tilgang til ejendomsmarkedet. Du vil sammen med dine kollegaer få ansvaret for eksekvering af strategien for PenSam ejendomsportefølje, hvilket indebærer følgende opgaver:

• udvikling og eksekvering af strategiske tiltag for ejendomsinvesteringer
• identificere, analysere og eksekvere på investeringsmuligheder i ejendomsmarkedet
• analysere, forvalte og rapportere om værdiskabende tiltag for den eksisterende portefølje
• koordinering og prioritering af opgaver/projekter på tværs af interessenter i PenSam
• efterlevelse af governance med sikring og vedligeholdelse af forretnings- og arbejdsgange

Hvem er du?

Du har erfaring og interesse for investering i ejendomme med et godt finansieringsteoretisk fundament. Du har mindst 5 års investerings- og analyseerfaring fra en anden pensionskasse/kapitalforvalter, bank eller anden relevant aktør i markedet. Du har lyst til at formidle din viden på en enkel måde og kan levere strategi- og beslutningsoplæg, som belyser, uddanner og perspektiverer.

Vi forventer, at du er en holdspiller, som hellere vil lykkedes i samarbejde med andre end alene. Du skal have lyst til at blive en del af en kultur, hvor vi er nysgerrige på hinandens idéer, men hvor vi også udfordrer den viden og tilgang, som vi har i dag. Du trives med at tage initiativ og finde løsninger.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder spændende udviklingsmuligheder samt et fagligt udfordrende arbejdsmiljø, hvor du vil opleve engagerede kollegaer, der giver dig kvalificeret sparring. Dit arbejde vil ske i samarbejde med porteføljemanagere indenfor investeringsområdet, og der vil være en høj grad af tværgående samarbejde med bl.a. Risikostyring, Back Office og Jura.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Carsten Gröhn, Chef for Alternative Investeringer, på tlf. 26 77 25 27 eller via mail på cgr@pensam.dk.
Send din ansøgning senest den 13. september 2019. Vi vil løbende indkalde kvalificerede ansøgere til samtale.

PenSam Gruppen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed. Den samlede balance er på 140 mia. kr., og mere end 400.000 kunder. Læs mere om PenSam’s forretning og PenSam som arbejdsplads på www.pensam.dk
           
PenSam - Jørgen Knudsens Vej 2 - Postboks 282 - DK-3520 Farum - Tlf.: +45 44 39 39 39 - Fax: +45 44 39 39 40 - pensam@pensam.dk - Forbehold
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.