Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Senior Porteføljemanager til kreditteamet i Investeringsområdet i PenSam

Senior Porteføljemanager til kreditteamet i Investeringsområdet i PenSam

Brænder du for investeringer, og har du lyst til at være en del af et pensionsselskab i rivende udvikling– så kig her! Vi søger en ny kollega til kreditteamet, som er en del af området for alternative investeringer i PenSam.

Om teamet
Teamet har ansvaret for investeringer og håndtering af PenSam’s kreditinvesteringer, som i overvejende grad sker via fonde. Porteføljen har en markedsværdi på 7 mia. kr. og varetages af 2 medarbejdere med reference til Carsten Gröhn, Chef for Alternative Investeringer i PenSam.

Om jobbet

Der vil i jobbet blive fokus på nyinvesteringer og videreudvikling af den eksisterende kreditportefølje. PenSam har sigte på at øge allokeringen til illikvid kredit over tid med en proaktiv og struktureret tilgang til markedet. Du vil sammen med dine kollegaer få ansvaret for eksekvering af strategien for illikvid kredit, hvilket indebærer følgende opgaver:

• aktiv deltagelse i alle investeringsprocessens faser fra identifikation af investeringsmuligheder til indledende analyse, due diligence, strukturering og forhandling
• forvaltning og styring af gennemførte investeringer med henblik på at realisere deres fulde potentiale
• udarbejdelse og præsentation af internt beslutningsmateriale for nye potentielle kreditinvesteringer
• koordinering og prioritering af opgaver/projekter på tværs af interessenter i PenSam
• efterlevelse af governance med sikring og vedligeholdelse af forretnings- og arbejdsgange

Jobbet vil stille krav til dine analytiske og kommunikative evner og vil i visse perioder indebære rejseaktivitet.

Hvem er du?

Du har erfaring med og interesse for investering i illikvid kredit med et godt finansieringsteoretisk fundament. Du har mindst 5 års investerings- og analyseerfaring fra en anden pensionskasse/kapitalforvalter, bank eller anden relevant aktør i markedet. Du har lyst til at formidle din viden på en enkel måde og kan levere strategi- og beslutningsoplæg, som belyser, uddanner og perspektiverer.

Vi forventer, at du er en holdspiller, som hellere vil lykkedes i samarbejde med andre end alene. Du skal have lyst til at blive en del af en kultur, hvor vi er nysgerrige på hinandens idéer, men hvor vi også udfordrer den viden og tilgang, som vi har i dag. Du trives med at tage initiativ og finde løsninger.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder spændende udviklingsmuligheder samt et fagligt udfordrende arbejdsmiljø, hvor du vil opleve engagerede kollegaer, der giver dig kvalificeret sparring. Dit arbejde vil ske i samarbejde med porteføljemanagere indenfor investeringsområdet, og der vil være en høj grad af tværgående samarbejde med bl.a. Risikostyring, Back Office og Jura.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Carsten Gröhn, Chef for Alternative Investeringer, på tlf. 26 77 25 27 eller via mail på cgr@pensam.dk.

Send din ansøgning senest den 13. september 2019. Vi vil løbende indkalde kvalificerede ansøgere til samtale.


PenSam Gruppen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed. Den samlede balance er på 140 mia. kr., og mere end 400.000 kunder. Læs mere om PenSam’s forretning og PenSam som arbejdsplads på www.pensam.dk
           
PenSam - Jørgen Knudsens Vej 2 - Postboks 282 - DK-3520 Farum - Tlf.: +45 44 39 39 39 - Fax: +45 44 39 39 40 - pensam@pensam.dk - Forbehold
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.