Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Financial Controller til fondsadministrationen i PenSam

Financial Controller til fondsadministrationen i PenSam

Brænder du for at arbejde med finansielle aktiver og gerne vil være en del af et fagligt dygtigt og ambitiøst team – så har vi jobbet til dig. Vi søger en ny kollega til afdelingen Investment Controlling, som vil tage medansvar for de løbende opgaver inden for fondsadministrationen i PenSams.
 
Investment Controlling er en del af Finansiel Styring, som varetager opgaver inden for regnskab, risiko, jura, strategi, administration af investeringsaktiver. Investment Controlling ansvars spænder over forskellige områder alle relateret til PenSams investeringer i likvide investerings- og alternative investeringsaktiver.

Om jobbet

Vi er et dynamisk team på otte personer, som søger en dygtig og ambitiøs kollega til at bistå os i sikringen af et stærkt kontrolmiljø dækkende PenSams investeringsaktiver. Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

• Kontrol med korrekt afvikling af handler i værdipapirer samt depot- og kontiafstemninger
• Håndtering og kontrol af betalingsstrømme på alternative investeringer
• Daglig håndtering af sikkerhedsstillelse og dialog med modparter
• Kontrol, instruktion og opfølgning på afvikling af handler gennem depotbank
• Kontrol og afstemning af stamdata, kurser og registreringer i SimCorp Dimension
• Deltagelse i udviklingsprojekter omkring forbedringer af arbejdsprocesser i og omkring SimCorp Dimension
• Rapportering til myndigheder
• Diverse ad hoc-opgaver, som ofte går på tværs af organisationen.

Hvem er du?

Stillingen kræver, at du er detaljeorienteret og er i stand til at træffe selvstændige beslutninger. Du er udadvendt, serviceminded og sætter en ære i at få opgaverne i mål. Der vil i dagligdagen være rutineopgaver, men vi har en høj fokus på at effektivisere. Det er derfor vigtigt, at du er drevet af en kontinuerlig lyst til at forbedre vores daglige processer og arbejdsgange samt løbende tænker i effektiviseringsmuligheder. 

Vi forestiller os, at du har relevant erfaring fra en lignende stilling med controlling af finansielle produkter. God regnskabsforståelse er en nødvendighed, idet der i dagligdagen er et tæt samarbejde med PenSams regnskabsafdeling. Du har en videregående uddannelse, f.eks. cand.merc. eller HD. Du har let ved at arbejde med og forstå it-systemer og erfaring med Excel på et højt niveau. Erfaring med SimCorp Dimension vil være en fordel, men ikke en nødvendighed.

Hvad tilbyder vi?

Opgaverne spænder bredt med mulighed for at arbejde med rigtig mange typer af investeringsaktiver. Der vil være gode udviklingsmuligheder samt engagerede kollegaer, der giver dig kvalificeret sparring. Du får et stort fagligt netværk gennem vores tætte samarbejde med Investeringsafdelingen, Risikostyring, Økonomi og vores forskellige handelsmodparter. Derudover tilbyder vi en god fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet, så du kan skabe balance mellem dit arbejde og dit privatliv. 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte leder af Investment Controlling, Christian Rønholt Carlsen, på telefon 20537764 eller via mail crc@pensam.dk. 
Ansøgningsfrist: 04.06.2021. Der vil blive afholdt samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

PenSam Gruppen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed. Den samlede balance er på 165 mia. kr., og mere end 430.000 kunder. Læs mere om PenSam’s forretning og PenSam som arbejdsplads på www.pensam.dk            
PenSam - Jørgen Knudsens Vej 2 - Postboks 282 - DK-3520 Farum - Tlf.: +45 44 39 39 39 - Fax: +45 44 39 39 40 - pensam@pensam.dk - Forbehold
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.