Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
PenSam Bank søger forretningsudvikler med erfaring fra pengeinstitutbranchen og flair for Data management

PenSam Bank søger forretningsudvikler med erfaring fra pengeinstitutbranchen og flair for Data management

Vi søger en ny kollega med interesse for forretningsudvikling og brugen af data, og som ønsker at være en del af en bank, hvor beslutningsgangene er korte, og mulighederne for indflydelse er stor.

PenSam Bank er en mindre privatkundebank i PenSam koncernen, der omfatter PenSam Pension samt PenSam Forsikring. Vi bor i samme hus beliggende Jørgen Knudsens Vej 2, 3520 Farum.

Vi er en bank i vækst og ønsker fortsat at øge vores kundegrundlag. Vi har ingen filialer og servicerer derfor vores kunder via de digitale kanaler.

PenSam Bank har i dag en meget høj kundetilfredshed, og du skal være med til at sikre, at succesen fortsætter.

Om jobbet

Du bliver en del af bankens forretningsudviklings afdeling, som tæller 7 personer. Afdelingen har ansvaret for bankens produkter og services, såvel den daglige drift heraf. Afdelingen har ansvaret for drift af BEC, som banken benytter som it-leverandør, såvel som udvikling af nye produkter og services, herunder systemunderstøttelsen og automatiserede processer. Dette indebærer samarbejde med de eksterne partnere, der leverer produkter og systemunderstøttelsen. 
 
Som forretningsudvikler skal du via intern og ekstern dialog medvirke til at skabe grundlaget for kvalitet og udvikling af PenSam Bank. Du skal derfor trives i krydsfeltet mellem forretning og IT og være vant til at begå dig i et fagligt miljø, der spænder bredt.  
 
Dine primære arbejdsopgaver:  
 
• I samarbejde med dine kolleger skal du planlægge og lede produkt- og systemudviklingsopgaver samt kvalitetssikre disse 
• Optimering og strukturering af data fra bankens kildesystemer, så disse målrettes Power BI 
• Sparring til løsninger i forhold til anvendelse og strukturering af data i samspil med afdelingen ved optimering af processer og produktudvikling
• Er en del af den daglige systemdrift i afdelingen 

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er superbruger i Power BI og SQL samt har erfaring i SAS base.  
Som person forventer vi, at du er i stand til at arbejde selvstændigt, er struktureret og løsningsorienteret. Vi er et mindre pengeinstitut, og det er derfor vigtigt, at du trives med at arbejde med forskellige opgaver samtidig. Du er bevidst om, at vi skal spille hinanden gode for sammen at lykkedes. Du har erfaring fra pengeinstitutbranchen, ligesom det vil være en fordel, hvis du har kendskab til systemer fra BEC.

Hvad tilbyder vi?

Du får en stilling, hvor du med dit engagement og drive og i samarbejde med kollegerne forventes at gøre din indflydelse gældende i bankens ønske om at vækste via fortsat stor kundetilfredshed.
 
Vi tilbyder en stilling med en høj grad af medindflydelse og et rutineret team. 

I PenSam Bank vi sætter pris på sociale aktiviteter og en stærk holdånd. Vi er en arbejdsplads, hvor arbejdsglæden er højt prioriteret, og dine kommende kollegaer er både kompetente og motiverede. Hele banken er samlet samme sted, hvilket giver os optimale rammer for et stærkt sammenhold og virkelig gode muligheder for samarbejde på tværs af afdelinger.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte chef for forretningsudvikling Carina B. Andersen på tlf. nr. 60650995.
Vi holder løbende samtaler. Ansøgningsfristen er den 1. juli 2021.

PenSam Koncernen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed. Den samlede balance er på 165 mia. kr., og mere end 430.000 kunder. Læs mere om PenSam’s forretning og PenSam som arbejdsplads på www.pensam.dk            
PenSam - Jørgen Knudsens Vej 2 - Postboks 282 - DK-3520 Farum - Tlf.: +45 44 39 39 39 - Fax: +45 44 39 39 40 - pensam@pensam.dk - Forbehold
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.