Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Product Manager til forretningsudvikling

Product Manager til forretningsudvikling

Til Forretningsudvikling i PenSam søger vi en Product Manager, der kan bidrage til at udvikle vores pensionsprodukter. Har du lyst at udvikle PenSams pensionsprodukter og services og har du erfaring fra liv- og pensionssektoren, så er det dig, vi søger.

Om jobbet

I PenSam vil du som Product Manager være ansat i Forretningsudvikling i et team bestående af forretningsarkitekter og produktudviklere. Teamet har ansvaret for at udvikle og vedligeholde PenSams pensionsprodukter og forretningsprocesser. Forretningsudvikling har ansvaret for de fleste udviklings- og forandringsprojekter i PenSam. Et tværgående team i forretningsudvikling er tovholdere på mange af de mere lavpraktiske såvel som de strategiske udviklingsopgaver.

Som Product Manager skal du drive udviklingsprocessen med fokus på produkter, branchestandarder, lovgivning, kunder, interessenter og effektivisering af forretningsprocesser.

Du skal bl.a.:
• være ansvarlig for de forretningsmæssige krav
• håndtere juriske problemstillinger 
• have indsigt i og vedligeholde pensionsaftaler og betingelser
• drive interne beslutninger.

Den Product Manager, vi søger, arbejder systematisk og har evner som tovholder, er effektiv på selvstændige opgaver men forstår samtidig at indgå i teams med kolleger fra forretningsudvikling og PenSam’s øvrige forretningsområder. 

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du:
• trives i en tovholder-rolle og samtidig er struktureret og analytisk 
• har erfaring med produkter og servicekoncepter inden for liv og pension
• har erfaring med at udarbejde forretningsanalyser og beslutningsoplæg 
• er vant til at arbejde i større projekter og bredt i en organisation
• har erfaring med juraen bag pensionsprodukter og risikodækninger.

Derudover kræver jobbet, at du har personligt drive og er naturligt nysgerrig, og at du har fokus på at nå resultater selv og i samarbejde med andre. Du er god til at se sammenhænge på tværs og er analytisk tænkende. 

Hvad tilbyder vi?

Du får sammen med dine kolleger en høj grad af indflydelse på udviklingen af PenSam’s produkter, processer og forretningsgange i forbindelse med, at PenSam bliver de første på branchens nyeste systemplatform. Du bliver en del af en forretningsudviklingsenhed på 27 medarbejdere, der består af forretningsprojektledere, forsikringsteknikere, produktudviklere og forretningsarkitekter. Vi samarbejder på tværs, i hold og med resten af huset. Vores omgangstone er uhøjtidelig, og vi sætter en ære i at have det godt sammen, også når vi har travlt. 

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at ringe til afdelingschef for Produkter og Processer, Peter Riisgaard Mønnike på mobil 27 79 39 25.
PenSam ansætter løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

PenSam Koncernen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed. Den samlede balance er på 165 mia. kr., og mere end 430.000 kunder. Læs mere om PenSam’s forretning og PenSam som arbejdsplads på www.pensam.dk            
PenSam - Jørgen Knudsens Vej 2 - Postboks 282 - DK-3520 Farum - Tlf.: +45 44 39 39 39 - Fax: +45 44 39 39 40 - pensam@pensam.dk - Forbehold
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.