Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Investerings- og IT-interesseret studerende til investeringsområdet i PenSam

Investerings- og IT-interesseret studerende til investeringsområdet i PenSam

PenSam tilbyder et spændende og udviklende studiejob i afdelingen, Likvide Aktiver og Porteføljeanalyse, der sammen med Alternative Investeringer udgør Investeringsområdet i PenSam. Afdelingen har ansvaret for investering i obligationer, aktier, valuta- og renteafdækning samt den strategiske aktivsammensætning og en række tværfaglige opgaver.

Om jobbet

I PenSam vil du få muligheden for at sætte dine kompetencer fra studiet i spil og i samarbejde med dine kommende kollegaer bidrage til den fortsatte udvikling og optimering af investeringsporteføljen. I takt med din udvikling vil du hurtigt få selvstændige opgaver og ansvarsområder.

Dine opgaver vil have stor bredde, og du vil få en høj grad af medindflydelse på løsningen af disse. Hovedfokus vil være på analytiske opgaver og udviklingsprojekter, som afdelingen varetager, herunder blandt andet:

• Etablering af datainfrastruktur og optimering af processer
• Implementering af finansielle modeller
• Analyseopgaver i relation til specifikke investeringer.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du læser en finansiel eller økonomisk uddannelse og har stor interesse for kvantitativ analyse og IT. Vi forventer, at du er på sidste del af din bachelor eller i starten af din kandidat.

Du kommer til at arbejde intensivt med Python og SQL, som er de primære programmeringssprog i afdelingen. Som den ideelle kandidat har du derfor erfaring med programmering og dataanalyse, men du vil i løbet af din ansættelse opbygge mere programmeringserfaring både via kurser, praktisk erfaring og sparring med dine kollegaer.  

Vi forventer, at du kan varetage opgaver selvstændigt såvel som i samarbejde med andre. Du bliver en del af en kultur, hvor vi er nysgerrige på hinandens idéer og udfordrer den viden og tilgang, som vi har i dag. 

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder samt et spændende og socialt arbejdsmiljø, hvor du vil opleve engagerede kollegaer, der giver dig kvalificeret sparring. Dit arbejde vil ske i samarbejde med porteføljemanagere indenfor investeringsområdet, men der vil være en høj grad af tværgående samarbejde med de øvrige afdelinger i PenSam som f.eks. Risikostyring og Investment Controlling. 

Stillingen åbner således muligheden for at få en bred forståelse af arbejdet hos en institutionel investor, men også for at udvikle specialiserede kompetencer du kan bruge på studiet og i din fremtidige karriere. Arbejdstiden er som udgangspunkt 15-20 timer om ugen, men der er mulighed for fleksibilitet i forbindelse med eksamensperioder.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Ilan Isak Hollander på tlf. 51 42 69 04 eller mail iih@pensam.dk. 

Send din ansøgning inklusiv CV og karakterblad via vores hjemmeside senest den 16. maj 2024. Vi vil løbende indkalde kvalificerede kandidater til samtale.  

PenSam Koncernen omfatter arbejdsmarkedspensioner samt bank- og forsikringsvirksomhed. Den samlede balance er på 180 mia. kr., og mere end 480.000 kunder. Læs mere om PenSam’s forretning og PenSam som arbejdsplads på www.pensam.dk            
PenSam - Jørgen Knudsens Vej 2 - Postboks 282 - DK-3520 Farum - Tlf.: +45 44 39 39 39 - Fax: +45 44 39 39 40 - pensam@pensam.dk - Forbehold
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.